Besparen

MultiFlexx realiseert kosteloos en inventief aanzienlijke besparingen voor organisaties met een groot volume aan flexibele arbeid.

De besparingen zijn gegarandeerd. De kostenreductie vertaalt zich namelijk direct en per verwerkt uitzenduur. Zodoende zijn er voor onze partners geen werkelijke kosten verbonden aan onze dienstverlening.

Onze concepten hebben impact.

Niet alleen optimaliseren wij het proces van flexibele arbeid, niet zelden laten wij verrassende inzichten zien en flexibiliseren zo de visie hierop. Dit doen we door de kennis van onze klanten van bedrijfsprocessen te koppelen aan onze kennis van de flexbranche. De samenwerkingsverbanden van onze klanten met verschillende inleenpartijen blijven daarbij volledig intact. Wij doen het administratieve werk. Het enige wat we nodig hebben is de benodigde informatie. Uiteraard is er een correlatie tussen het volume van flexarbeid en de mate van gerealiseerde besparing.

Onze kostenscan: snel en doeltreffend

Hoeveel kunt u besparen op flexarbeid? Dit is natuurlijk de hamvraag. Wij geven u snel een duidelijk beeld van uw besparingsmogelijkheden. Met een intensieve checkanalyse krijgt u de benodigde informatie helder. Daarbij sluiten we uiteraard voor u af met concrete besparingen.

direct een afspraak maken

Besparen
beheren beheersen besparen
beheren beheersen besparen