GeschiedenisOp het gebied van flexarbeid hebben wij de optimalisatie van inhuurprocessen en de backoffice tot onze kernactiviteit gemaakt. Onze eerste activiteiten dateren uit 1994 en waren direct succesvol.

Geschiedenis

MultiFlexx is in 1994 opgericht door een enthousiaste groep mensen met een functioneel ongenoegen inzake de btw kwestie. We vonden het onterecht dat organisaties die waren vrijgesteld van btw bij de inhuur van flexkrachten 19 % duurder uit waren dan hun btw-plichtige collega’s. Daarom bedachten wij nieuwe concepten en nieuwe werkwijzen. MultiFlexx beschikt over een uitzonderlijk groot netwerk in de profit en non-profit sector. De uitzendmarkt kennen wij als onze broekzak. Voortdurend werken we aan het vervolmaken van alles rond de inhuurprocessen en de backoffice in relatie tot flexarbeid.

Facturen versturen wij niet. Wij betalen ons zelf uit de gerealiseerde en gegarandeerde besparingen. MultiFlexx vernieuwt zichzelf onophoudelijk en is er altijd op uit om nieuwe besparingen voor haar klanten te realiseren.

Het profijt voor onze klanten is niet eenmalig. Onze manier van werken werpt jarenlange vruchten af. Vandaar dat onze relaties met klanten duurzaam en bestendig zijn. Daar zijn we trots op.