Inkooptraject

De ondersteuning of uitbesteding van het inkooptraject biedt niet alleen transparantie maar is voor u ook bijzonder winstgevend.

Inkoop van flexibele arbeid is een vak apart. De verschillende kostprijzen, reserveringen en contractverplichtingen maken de organisatie van flexarbeid complex. En de aan veranderingen onderhevige, ondoorzichtige wet- en regelgeving maken het er niet makkelijker op. MultiFlexx maakt dit voor u inzichtelijk en organiseert flexarbeid efficiënt en tegen substantieel lagere kosten.

Inkooptraject

Ondersteuning of uitbesteding van het
inkooptraject? Helder en goedkoop.

Als geen ander kan MultiFlexx u ondersteunen bij deze lastige kwestie. Onze adviezen zijn gestoeld op onze jarenlange praktijkervaring in en met de uitzendbranche. Hierdoor krijgt u grip op de materie en maakt u de juiste keuzes.


Wij zorgen voor het afsluiten van alle contracten met de juiste leveranciers. Dat doen wij uiteraard tegen de beste voorwaarden en in lijn met de visie en strategie van onze klanten. De actuele marktsituatie en relevante wet- en regelgeving kennen wij als onze broekzak. Hierdoor kunt ú rekenen op een adequate levering van flexibele arbeidskrachten tegen de juiste voorwaarden.

direct een afspraak maken