multiflexx_icon

Van flexkracht naar flexvermogen

MultiFlexx ondersteunt organisaties bij alles rondom het inhuren van flexarbeid. Wij ontzorgen als het gaat om de inhuur en de administratieve processen hieromheen. Van de aanvraag van flexarbeid tot en met de verloning en facturatie, dit alles faciliteren wij. En niet onbelangrijk: we realiseren tegelijkertijd een significante kostenbesparing. U verkrijgt de volledige grip en regie.

Onze kernwaarden zijn: beheren, beheersen en besparen op flexarbeid binnen uw organisatie. Al meer dan 15 jaar weten we letterlijk alles van inkoop, HR-management, fiscaliteit en wet- en regelgeving in relatie tot flexarbeid.

Werkgevers
multiflexx_icon

Flexmanagement


Het voor u realiseren van procesoptimalisatie en kostenbesparingen zijn de basis van onze inzet. Al meer dan 15 jaar. Als Managed Service Provider voeren wij voor u slagvaardige operaties uit. En met ons Vendor Managed Systeem verkrijgt u geconsolideerde verbeteringen in uw rapportage mogelijkheden.

De besparingen zijn al per ieder verwerkt uur en worden direct in uw factuur geëffectueerd. U bespaart vanaf het moment dat u begint.

double_arrow Lees verder

Flexmanagement
multiflexx_icon

BTW besparingsconceptHet Multiflexx BTW besparingsconcept. Dé oplossing voor BTW-vrijgestelde organisaties.

Wél BTW moeten afdragen, maar deze niet terug kunnen ontvangen? Multiflexx biedt u uitkomst.

double_arrow Lees verder

BTW besparingsconcept
multiflexx_icon

Inkooptraject

De ondersteuning of uitbesteding van het inkooptraject biedt niet alleen transparantie maar is voor u ook bijzonder lucratief.

Inkoop van flexibele arbeid is een vak apart. De verschillende kostprijzen, reserveringen en contractverplichtingen maken de organisatie van flexarbeid complex. En de aan veranderingen onderhevige, ondoorzichtige wet- en regelgeving maken het er niet makkelijker op. MultiFlexx maakt dit voor u inzichtelijk en organiseert flexarbeid efficiënt en tegen substantieel lagere kosten.

double_arrow Lees verder

Inkooptraject
multiflexx_icon

PayrollMultiFlexx verzorgt op uitmuntende wijze voor iedere organisatie de payrolling. Procesmatig kunnen wij hierbij alle typen werknemers voor u verwerken.

Weg met die last! MultiFlexx verzorgt voor iedere organisatie de payrolling. Iedere medeweker, flexibel of vast, kan door ons worden verwerkt. Dit ontzorgt aanzienlijk.

double_arrow Lees verder

Payroll
multiflexx_icon

HR faciliteitenMultiFlexx is full service op het gebied van flexarbeid. Wij willen u volledig ontzorgen en ondersteunen u hiertoe ook op het gebied van facilitaire vraagstukken. Hieronder treft u de waaier van onze HR faciliteiten.

double_arrow Lees verder

HR faciliteiten
1
2
3
4
5
6
MultiFlexx_icon

Onze kernwaarden

Beheren

Beheersen

Besparen

beheren beheersen besparen
Geen omkijken meer naar contractbeheer, urenadministratie en facturering.

double_arrow Lees verder
Met uitgekiend meesterschap volledig
in control zijn.

double_arrow Lees verder
Efficiënt een aanzienlijke besparing op uw flexarbeid realiseren.

double_arrow Lees verder